Enkelbandjes: de upcoming sieraden trend!

enkelbandjes boho

Vroeger als klein meisje droeg je ze waarschijnlijk al en ze zijn nu weer helemaal hot and happening. Enkelbandjes zijn terug! Oorbellen, kettingen en ringen zitten bij veel mensen in hun vaste sieraden collectie, maar enkelbandjes bleven vaak achter. Echter, zoals dat wel vaker gebeurd, is dit nu een mega upcoming trend. Je voeten mogen ook shinen, en enkelbandjes zorgen daarvoor! De Boho stijl enkelbandjes geven een mysterieuze en verzorgende look. Hoe leuk is het om te zien dat iemand letterlijk verzorgd is van top tot teen?

 

Terug naar toen

In de sixties, ook wel het hippie tijdperk, werden enkelbandjes steeds populairder en graag gedragen door vrijgevochten geesten. Die associatie met enkelbandjes is nooit meer verdwenen. Wat je toch vaak terug ziet is dat meiden met een wat meer uitgesproken stijl graag enkelbandjes dragen. Het is een sieraad dat net wat gewaagder is dan een ring, armband of ketting. Dat maakt het nou juist zo leuk, net even een wat gewaagdere look kiezen. Ga volgende keer eens voor een enkelbandje shoppen in plaats van voor een nieuwe ring. Je zult zien dat je complimenten krijgt!

 

Hoe draag je enkelbandjes

Er wordt vaak over enkelbandjes gedacht dat ze alleen gedragen kunnen worden met lekker weer en dat is zo zonde! In tegendeel, het zou juist bij jouw vaste sieraden collectie moeten horen. Enkelbandjes staan leuk bij veel verschillende outfits. Het is natuurlijk extra leuk om dit hippe sieraad op te laten vallen door het dragen van ene korte broek of rok. Een simpele outfit krijgt al snel een bijzondere touch door het dragen van een enkelbandje.

 

De trend van nu

Waar vroeger enkelbandjes in felle kleuren met veel bedeltjes populair waren, is de stijl nu meer basic. Goud is echt de kleur van nu, dus wat je veel ziet is een subtiel goud enkelbandje met geen of een paar hangertjes eraan. De Boho stijl zal altijd in blijven, dus met schelpjes of kraaltjes aan je enkelband zit je altijd goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *