Mobiele frietkraam voor elke gelegenheid

mobiele frietkraam

Je kent het wel, je hebt een feestje maar hebt geen zin om naast al het geregel van het feest ook nog eens eten te verzorgen. Of het nou gaat om een kinderfeestje, een trouwerij, een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid, een hapje eten is altijd lekker. En wat lust iedereen? Inderdaad, een lekker bakje friet met een krokante snack en een goede saus. Ga je een feestje geven? Kijk eens naar de mogelijkheden van het huren van een mobiele frietkraam.

Voordelen van een mobiele frietkraam

Het leuke aan het huren van een mobiele frietkraam is dat friet en snacks twee dingen zijn die iedereen lust. Of het nou een feestje is met jonge kinderen of een bijeenkomst met meer oudere mensen, iedereen geniet van een lekker bakje verse patat met een goede saus en een lekker knapperige snack ernaast. Het kost je als organisator daarnaast ook nog eens heel weinig moeite, je huurt ze voor een bepaalde datum en een tijdsbestek, en verder heb je er geen omkijken meer naar.

Veel mogelijkheden

Als jij erover nadenkt om een mobiele frietkraam te huren maar wel een paar wensen hebt, kun je deze altijd doorgeven aan de partij waar jij de kraam wil gaan huren. Heb je bijvoorbeeld een paar vegetariërs in het gezelschap, dan kun je dit aangeven en wordt er gezorgd dat er ook heerlijke snacks zónder vlees aanwezig zijn. Of je nou een uitgebreid menu wil, of een simpel menu met alleen verse friet en een paar snacks, alles is mogelijk.

Waarom een cateraar?

Als je een feestje geeft, wil je alles graag goed voor elkaar hebben. Je hebt de gastenlijst gemaakt, de locatie is geregeld en mooi aangekleed, het drinken is allemaal geregeld. Het eten gaat je te veel tijd kosten en daarom is het dus ideaal om dit uit handen te geven. Je geeft je wensen door en verder kun je rustig genieten van je avond terwijl een ander de heerlijke snacks verzorgt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *