Executive coach: krijg meer inzicht in jouw vrouwelijk leiderschap

executive coach

Als succesvolle zakenvrouw ben je gedreven in je werk en je hebt de ambitie om door te groeien. Met het doel om in de top van het bedrijfsleven te komen en te blijven. Misschien zit je al in deze functie of kan je hem al bijna de jouwe noemen. Hoe dan ook, op deze weg naar succes liggen allerlei uitdagingen op je te wachten. Één daarvan is leidinggeven. Heb je hier nog niet zoveel ervaring mee? Of juist wel, maar komen je vertrouwde skills niet meer goed uit de verf en heb je behoefte aan nieuwe perspectieven? Een executive coach weet raad!

Wat betekent leiderschap voor jou?

Maar wat betekent leiderschap nu eigenlijk? Volgens de dikke van Dale: het leider-zijn: het leiderschap op zich nemen. In alle eerlijkheid; niet echt een duidelijke definitie. Maar wat daardoor wel de mogelijkheid biedt om de term in de breedste zin van het woord op te vatten. Wat ook weer de mogelijkheid biedt om deze definitie continu voor jezelf bij te schaven waar nodig. Dit is dan ook waar een executive coach je bij helpt: onderzoeken wat leiderschap voor jou is, welke stijl bij jou past en waar mogelijkheid tot groei ligt.

Met een executive coach blijf je plezier houden

Dit doet een executive coach door te fungeren als jouw persoonlijke klankbord waardoor blinde vlekken van jouw stijl zichtbaar worden. Hierdoor kun je weer even een stapje terug doen. En je oude handelwijzen vervangen door de nieuwe inzichten die hij/zij je aanreikt. Ook wordt je weer even herinnert aan wat jou uniek en bijzonder maakt als vrouwelijk leider. Welke talenten jij hebt en hoe je ze op jouw eigen veelzijdige wijze kan inzetten. Hierdoor blijf je plezier hebben in je werk en in het blijven ontwikkelen van jouw vrouwelijk leiderschap als succesvolle zakenvrouw.

Dus loop je tegen blokkades aan? Maak het jezelf dan makkelijk en laat je perspectief verbreden met behulp van een executive coach.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *