Breng jouw verhaal tot leven met Sculpture Rotterdam

Sculpture Rotterdam

Heb je altijd al een persoonlijk kunstobject in huis willen hebben? Dan is het verstandig om een kijkje te nemen bij Sculpture Rotterdam. Deze jonge kunstenaar weet elk persoonlijk verhalen om te toveren tot een prachtig levenskunstwerk. Het kan in veel verschillende vormen worden gedaan, dat hangt maar net af van jouw voorkeur. Je kan natuurlijk al bestaande kunstwerken kopen, maar je kan ook je huis nog persoonlijk door een kunstwerk over jouw leven aan te schaffen. En misschien nog wel het leukste, er is er maar een van in de wereld!

Sculpture Rotterdam stijlen

Wanneer je bij Sculpture Rotterdam een afspraak maakt, zal er eerst worden gesproken over jouw levenservaring. Het is natuurlijk van groot belang dat jij je prettig en veilig voelt, dus alles wat besproken wordt blijft tussen jou en de kunstenaar. Het is aan jou welk verhaal jij wil vertellen, zodat de kunstenaar daar inspiratie uit kan halen. Misschien heb je al een idee in welke vorm het gegoten moet worden, dat kan je dan ook aangeven. Het kan in beeld, sculptuur of een ander voorwerp. Maar het gaat er vooral om wat jou het meeste aanspreekt en vanuit daar wordt besproken hoe we jouw persoonlijke verhaal aan deze kunstvorm kunnen koppelen.

Sculpture Rotterdam is persoonlijk en uniek

Omdat er bij Sculpture Rotterdam zo’n persoonlijke benadering plaatsvindt zal het kunstwerk altijd uniek zijn. Er is niemand die jou als persoon kan vervangen en dat is des te meer bijzonder. Deze kunstenaar is een van de weinige die zo persoonlijk te werk gaat. Voor sommige mensen kan dit wellicht te dichtbij komen en daarom is het verstandig alvorens een afspraak goed na te denken wat je wil en waarom je het als kunstwerk wil. Natuurlijk heeft iedereen altijd de vrije keuze over de plaats van het kunstwerk, ook daarin is veel mogelijk. Een persoonlijk kunstwerk is leuk voor jezelf maar ook als cadeau aan een ander. Omdat het persoonlijk is, kan het voor elke gelegenheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *