Fysiotherapie Vlissingen

Op Zoek naar fysiotherapie Vlissingen?

Heb jij momenteel klachten of pijntjes en woon je in of rondom de omgeving van Vlissingen? Dan is fysiotherapie Vlissingen van bijvoorbeeld fysiopraktijk: To The Core misschien wel precies wat je nodig hebt. Er zijn veel verschillende redenen waarom iemand misschien behoefte heeft aan een fysiotherapeut maar welke reden dan ook, een fysio is er om jou te helpen en beter te krijgen. Het doel van een fysio is dan ook erg breed en kan je helpen bijvoorbeeld revalidatie van een blessure maar ook met medische hulp zoals medisch tapen en nog veel meer. Hoe dan ook een fysio is er voor jou om je te helpen te revalideren en klachtenvrij te komen. Dit wordt behaald door middel van veel verschillende oefeningen of behandelen en is dan ook per persoon anders. 

 

Waarom

Een fysiotherapeut kan erg helpen bij bepaalde klachten, maar welke precies en hoe gaat dat ten werking? Als je een kijkje neemt naar fysiotherapie Vlissingen en dan bijvoorbeeld de fysiopraktijk To The Core is er te zijn dat ze veel verschillende behandelmogelijkheden aanbieden op de site. Zo bieden ze de normale fysiotherapie aan wat erg handig is voor spierklachten en revalidatie maar ook nog veel meer. Een paar voorbeelden hiervan zijn: hooikoorts reset traject, sportfysiotherapie, triggerpoint reset en nog veel meer. Door al deze verschillende methodes van behandelingen is To The Core een goede keuze voor al je klachten waarbij je denkt dat je een fysio nodig hebt. Door Middel van de contracten die To The Core heeft afgesloten zijn ze inbegrepen bij een aantal grote verzekeringsmaatschappijen. Als je behandeling niet onder de verzekering valt moet je gewoon betalen aan de balie.

 

Triggerpoint reset methode

Als je op de markt bent voor fysiotherapie Vlissingen en toevallig bij fysiopraktijk To The Core bent gekomen is het je misschien opgevallen dat ze los van fysio ook een triggerpoint reset methode aanbieden, maar wat is dit eigenlijk? Dit is een methode die de oplossing is voor chronische of terugkerende pijn. Door Middel van een fysiek en metaal traject wordt de pijn verminderd en kan je voordat überhaupt de eerste sessie is geweest al 50 tot 80% minder pijn ervaren door middel van de oefeningen die je vooraf moet doen. Dit traject is speciaal geschikt voor iedereen met langdurige pijnklachten, die open-minded, positief ingesteld en ondernemend is. Dus heb jij nou interesse hierin of in normale fysio? Neem dan eens een kijkje op de site!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *